Egy culé naplója

Pletykaháború

Minden napra új játékost boronálnak össze a Barcelonával, a választások árnyékában

2015. július 01. - fehertamas

s_1.png2015. július 1. Az átigazolási időszak hivatalosan is megnyílt. Kezdetét veheti a kacsavadászat, avagy bizonyos játékosok klubváltásairól szóló pletykák keringője. Pogba a Barcelonáé! Arda Turan a Barcelonáé! Gündogan téltől a Barcáé! Gersonnal előszerződést kötött a klub! Minden napra jut egy forró pletyka, úgy pedig, hogy az elnöki választás a Barcelonánál már csak pár hétre van, még inkább sokasodnak. A legviccesebb az egészben, hogy gyakorlatilag nem is igazolhat a klub, hisz el van tiltva. 

A katalán napok nem találják elég érdekesnek a Copa Americát (jó, mondjuk mi sem), nyilván ezért hoznak minden nap új játékos Barcelonába költözéséről friss pletykát, valamivel el kell adni az újságot. A Mundo Deportivo és a Diario Sport a két fő hunyó, címlapjaikon napról napra új és új játékos feszít Barca mezben. 

A leggyakrabban előforduló név természetesen Paul Pogba, a 22 éves francia középpályás, akiből vélhetően az új nemzedék egyik legkiemelkedőbb játékosa lesz, a mostani játéktudása alapján. A Barcelonában történik meg mindez? Ezt már nem tudni, mindenesetre jó esély van rá. Annyi biztos, hogy Josep María Bartomeu elnök egyik legnagyobb aduásza az elnöki pozíció megszerzéséért folytatott harcban a játékos aláírásának megszerzése. Olyannyira komolyan gondolta, hogy még egy olasz sportigazgatót is szerzett, Ariedo Braidát, aki már hónapok óta a jelenlegi Juve játékos szerződtetésén dolgozik. A Sport nem rest erről hírt adni, legfrissebb értesülések szerint 90 millió körül lesz az ára, de ki tudja már ezt követni? 

A lapok legújabb témája Arda Turan, kinek Barcába szerződését eb legyek, ha megértem, nem tudok elképzelni neki egy pozíciót ahol játszhatna. Különben nem is az a Barca prototípus, legyen akármilyen jó zsugás... az újságokat azonban el kell adni, mint már mondtam. Egy hét múlva talán lecseng ez a téma is, hacsak le nem igazoljuk tényleg... ebben az esetben valóban nagyot fogok nézni. 

Pletykaháború van, emberek. Egy elnökválasztás idején azonban ez természetes. Bartomeu és Laporta, a két legfőbb esélyes, mindent megtesz azért, hogy minél több médiafigyelmet kapjon, hogyha ehhez pedig éppen az kell, hogy pletykákat lebegtessenek meg Szalai Ádám Barcába szerződéséről, akkor megteszik. Ettől függetlenül nekünk nem kell elhinnünk, hogy a Malagás Sergi Darder, vagy Iborra a Sevillából hozzánk szegődik (ezek komolyan szerepeltek a Sportban, nem vicc.. a személyes kedvencem Kondogbia volt). Csak sajnos hozzá kell szoknunk, hogy amíg be nem jelentik az új elnökséget - és még utána egy kicsivel - ha kinyitjuk a csapot, akkor is átigazolási pletykákat olvasunk majd. 

untitled-1_2.pngA Diario Sport és a Mundo Deportivo címlapjai az elmúlt néhány napban.

A bejegyzés trackback címe:

https://culenaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr347588642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2015.07.01. 19:44:37

Most olvastam az egyik külföldi weboldalon, hogy Arda Turan a Manchester United-be igazol, de hivatalos megerősítés nincs. Remek képességű játékos, de könnyedén bepöccen és elgurul a gyógyszere. A posztját tekintve inkább szélső, mint középpályás, de nekünk oda felesleges igazolnunk, mert ottvan Pedro. Pogba korosztálya legjobbja, szükséges a fiatalítás a középpályánkra, mert sajnos Iniesta sem lesz fiatalabb. A francia támadó középpályást szívesen látnám a kedvenc klubcsapatomban. Eszméletlen, amiket összehordanak napi szinten az oldalak és lassan ott tartok, hogy nem nyitom meg egyiket sem, mert kacsavadászatot tartunk, az uborkaszezonnak már régen vége és tovább is sorolhatnám, amiket az újságírók lehoznak. Nem tudom mit hoz a jövő, ki lesz a következő igazolásunk én tisztelni fogom, mert gránátvöröskék színű Barca címeres mezben fog majd játszani! ;]

fehertamas · www.hungarobarca.blog.hu 2015.07.01. 21:39:59

@Raven1975: Ez a leges legjobb hozzáállás, sokaknak meg kellene tanulni!
süti beállítások módosítása