Egy culé naplója

Figyelem! Fontos bejelentés!

2015. július 17. - fehertamas

untitled-1_3.png2015. 07. 15-én hivatalosan is bezár a Culénapló blog. Nem lesz több poszt ezen a felületen, és nem lesznek friss hírek a facebook oldalon sem. De nincs okotok csüggedni! A zárás oka nem más, mint hogy a Culénapló, s vele jómagam, a szerkesztő, összeolvad a Barcelonistas nevű, másik FC Barcelona szurkolói oldallal, és együtt egy új, sokkal magasabb színvonalú szurkolói oldalt alkotnak, a HúngaroBarcát. Az összefoglalók, az értékelők, átköltöznek az új oldalra, ott ugyanúgy elolvashatod őket, frissített formában, rengeteg más érdekes tartalommal együtt! 

Úgyhogy ha szereted az FC Barcelonát, akkor nincs más dolgod, mint kedvelni a www.facebook.com/hungarobarca oldalt! Ha ezek mellett még az én bejegyzéseimet is követted, akkor kérlek tegyél meg annyit, hogy megosztod ezt a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljuthasson a hír! 

Mire vársz még? Kezdd velünk az előszezont! www.facebook.com/hungarobarca

A bejegyzés trackback címe:

https://culenaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr637629030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PECA 2015.07.17. 19:02:47

Akkor irány a HUNGAROBARCA! További jó munkát és sok sikert kívánok. ;-)

Raven1975 2015.07.18. 18:27:16

Nekem tetszett a blogod, de Facebook oldalra nem kommentelek. Sok sikert a továbbiakban és jó munkát a Hungarobarca oldalán! ;)
süti beállítások módosítása