Egy culé naplója

A 2014-15-ÖS SPANYOL BAJNOKSÁG BAJNOKA AZ FC BARCELONA!

2015. május 17. - fehertamas

321312.JPGA La Liga 2014-15-ös kiírásának bajnoka az FC Barcelona, miután ma Messi góljával legyőzte 0-1 arányban az Atletico Madridot. Ezzel egy fordulóval a vége előtt lett matematikailag bajnok, a következő fordulóban a Deportivo ellen ünnepelheti meg a bajnoki címet. A hajtás mögött néhány kép a lefújást követő örömködésről. 

Miután elhangzott a hármas füttyszó, a játékosok összeölelkeztek a pálya közepén, rázendítettek a "Campeones campeones olee olee olee" című spanyol nótára, és ugrálva ünnepeltek: 43434.JPGy.JPG

Közben Enrique és a szakmai stáb is kitört az ünneplésben: 5.JPG1.JPG

Ahogyan a játékosok ugráltak örömükben, Piqué eltűnt egy időre, majd újra feltűnt, egy üveg pezsgővel a kezében, amit a társakra locsolt:

Ezek után az egész keret még a levonulást megelőzően összegyűlt egy közös képre is: 

3.JPG

Itt pedig megnézheted az egész ünneplést egészben: 

d343.JPGBAJNOKCSAPAT! 2014-15

A bejegyzés trackback címe:

https://culenaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr617468492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2015.05.18. 13:12:30

Istenem de jó nézni a képeket és a videókat. Nehéz terepen, kemény meccsen behúztuk a 23. bajnoki trófeánkat. Gratulálok a csapatunknak és természetesen a vezetőedzőnknek, plusz a háttérben dolgozó stábnak, mert ők is részesei a sikerünknek. Szép volt srácok! Idén triplázunk! Visca El Barca!

Bafana 2015.05.18. 13:55:04

Madrid drukkerként gratula a Bőrszalonnának! Megérdemelték, a Reallal ellentétben nem volt hullámvölgyük. Messi egy zseni, a világ második legjobb focistája :))
Pikáns, hogy pont a Vicente Calderonban ünnepeltek, tavaly viszont az Atleti a Nouban.

Barcaa 2015.05.18. 21:06:04

BAJNOKOK VAGYUUUUUUUUNK!!!!
jó látni hogy Piqué még mindig az egyik mókamester, miközben már remek teljesítményt is hoz emell...:D

Öröm, hogy újra nálunk van a ligakupa ahova való:)) Olykor döcögős volt, de teljes mértékben megérdemeltük.
A Spanyol Liga TOP 4 csapata elleni meccsekből 1-et kivéve az összeset megnyertük oda-vissza!
Jövőre mégjobban kell figyelni a Malaga szerű meccsekre!

Sokak szerint a ligagyőzelem a legnagyobb teljesítmény, mert konstans jó eredményt kell hozni szinte minden héten, és minden csapattal lejátszva, míg a BL-ben elég egy bizonyos időszakban, ahol a bukdácsolások olykor nem végzetes kimenetelűek, illetve szerencsés sorsolás is közre játszhat.

PECA 2015.05.25. 09:47:04

Az FC BARCELONA a legjobb csapat az egész világon! Boldogan vállalom hogy ennek a nagyszerű csapatnak a szurkolója vagyok.
süti beállítások módosítása